[25.10.] Odluka o odabiru kandidata - doktorica medicine

Ispis

Na temelju članka 26. Statuta Doma zdravlja Sisak, a u svezi sa natječajem za sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme, objavljenog na stranicama Hrvatskom zavodu za zapošljavanje dana 10.10.2019.. godine, ravnateljica Doma zdravlja Sisak dana 25. listopada 2019. godine donosi slijedeću:


ODLUKU O ODABIRU KANDIDATA ZA PRIJEM U RADNI ODNOS


1. Maja Milojević, dr. med. odabire se kao kandidatkinja za radno mjesto dr. medicine u Domu zdravlja Sisak.
2. Imenovana zdravstvena radnica iz prethodne točke ove odluke ispunjava uvjete za sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme
3. Sva prava iz rada i po osnovi rada, radnica iz točke 1. ove odluke ostvarivati će u Domu zdravlja u skladu sa Zakonom, Kolektivnim u ugovorom za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja i općim aktima Doma zdravlja.
4. Izabrana kandidatkinja dužna se javiti u Upravu Doma zdravlja Sisak radi dogovora o stupanju na rad.
5. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.
 

RAVNATELJICA
Ankica Grubišić, dipl.oec.

Izrada i održavanje: BIT Centar
www.dz-sisak.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.dz-sisak.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.
Free Joomla 2.5 templates by New Poker Reviews