Izvješće o rezultatima akcije povodom Svjetskog dana srca

Ispis
Kreirano Četvrtak, 29 Rujan 2016

Dana 28.09.2016. godine Patronažna služba Doma zdravlja Sisak povodom Svjetskog dana srca održala je besplatnu akciju mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka. Akcija se provodila u prizemlju Domu zdravlja Sisak.

Akciji mjerenja vrijednosti šećera u krvi i mjerenju krvnog tlaka odazvalo se dvanaest (12) muškarca i četrdeset i osam (48) žena.
Mjerenja su pokazala da od ukupno muških osoba povišeni krvni tlak ima četiri
(4) muškaraca stoje 33,3 % od ukupnog broja muškaraca , a povišeni šećer u krvi ima pet
(5) muškaraca sto je 41,6 % od ukupnog broja muškaraca.
Povišene vrijednosti krvnog tlaka ima deset (10) žena što je 20,8 % od ukupnog broja žena dok povišene vrijednosti šećera u krvi ima četmaet (14) žena što je 29,1% od ukupnog broja žena.
Osobama kod kojih su izmjerene povišene vrijednosti šećera u krvi i krvnog tlaka preporučeno je da se jave obiteljskom liječniku te im je ukazano na potrebu redovnog uzimanja propisane terapije.
 

Izrada i održavanje: BIT Centar
www.dz-sisak.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.dz-sisak.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.
Free Joomla 2.5 templates by New Poker Reviews